Welkom bij Time Out
Waar we jouw beursstand omtoveren tot het visitekaartje van jouw bedrijf!

Een beursstand is meer dan alleen een plek om jouw producten of diensten te presenteren. Het is het visitekaartje van jouw bedrijf, de eerste indruk die je maakt op potentiële klanten. Natuurlijk wil je dat jouw stand perfect aansluit bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf. Maar hoe zorg je ervoor dat dit vlekkeloos verloopt zonder veel tijd of geld te investeren?

Wij denken graag met je mee over het concept en zorgen ervoor dat de inrichting van jouw beursstand perfect aansluit bij jouw bedrijf en een WOW-effect achterlaat, van meubilair tot bloemen, groen en glaswerk. Laat ons de logistiek en inrichting regelen, zodat jij je volledig kunt richten op het maken van die perfecte eerste indruk.

Waarom kiezen voor Time Out?

Tijd is geld

Jij wilt je wensen doorgeven en daarna nergens meer naar omkijken. Na een persoonlijk gesprek regelen wij de volledige inrichting van jouw beursstand, volledig afgestemd op jouw bedrijf. Kies voor gemak bij jouw beursdeelname en laat ons de inrichting tot in de details verzorgen, zodat jij je kunt focussen op het maken van een geweldige indruk op je klanten.

Geen investering nodig

Je hebt zitjes voor gesprekken, tafels om te exposeren, en de lijst groeit maar door… en voor je het weet, loopt het aanschaffen van beursmaterialen flink in de papieren. Onze flexibele huurconstructie bespaart je grote investeringen en opslagzorgen, en draagt bij aan duurzaamheid door hergebruik van materialen. En dat is altijd lekker, hé?

Personalisatie van jouw beursstand

Op de beurs wil je natuurlijk indruk maken en een blijvende herinnering achterlaten. Ons meubilair zorgt ervoor dat de sfeer van jouw beursstand helemaal klopt met de huisstijl van jouw bedrijf. Door de mogelijkheid tot personalisatie, zoals het verwerken van je bedrijfslogo in ons meubilair en het gebruik van bloemen in jouw kleuren, voelt de stand helemaal van jou.

Één aanspreekpunt

Jij wilt je volledig richten op je beursdeelname, niet op het gedoe met meerdere leveranciers. Bij Time Out heb je als all-in-one leverancier één aanspreekpunt voor de hele inrichting van je beursstand. Jij hoeft alleen je wensen en eventuele wijzigingen door te geven en wij schakelen met alle benodigde leveranciers.

Efficiënte op- en afbouw

Tijdens een beurs wil je je natuurlijk volledig kunnen richten op je deelname. Dat begrijpen wij helemaal! Daarom zorgen wij voor een vlotte op- en afbouw van je stand. Geen zorgen over de logistiek; wij stemmen onze planning gewoon af op jouw schema.

Het resultaat

Met Time Out krijg je een beursstand die professioneel, opvallend en herkenbaar is, en die een blijvende indruk maakt op jouw bezoekers. Jouw stand wordt een echte eyecatcher op de beurs, terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over de logistiek, opbouw of afbouw. Jij focust op jouw potentiële klanten, wij regelen de rest.

Onze missie

Wij streven ernaar elke beursstand een unieke uitstraling te geven die perfect past bij de kernwaarden en identiteit van jouw bedrijf. Ons doel is om een stand te realiseren die het ultieme visitekaartje vormt, waar je trots op kunt zijn en die een blijvende indruk maakt op jouw bezoekers.

Sta jij binnenkort op een beurs en wil je jouw beursstand een blijvend WOW-effect laten uitstralen? Samen zorgen we ervoor dat jouw beursstand de uitstraling krijgt die jouw bedrijf verdient. Vul vandaag nog ons contactformulier in en laat ons de rest regelen!

Ongekende beleving creëren

Ben je op zoek naar meer informatie of wil je een afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Ideeën nodig?

Volg ons op Linkedin
Like ons op Facebook
Volg ons op Instagram
Bekijk onze Pinterestborden
Lees een van onze blogs

concepts, events en verhuur